Rezerwacja torów
3 posters
Strona 1 z 1
Rezerwacja torów
Czy informacje o rezerwacji torów na stronie są aktualne?
Byłem w pn na 17:15, w godzinach 16:30 - 17:15 według strony zarezerwowane wszystkie tory, w rzeczywistości basen zupełnie pusty. 18:00 - 18:45 według strony zarezerwowane wszystkie tory, w rzeczywistości żaden tor nie był objęty rezerwacją, a na basenie pływało może z 10 osób...
pzdr
Byłem w pn na 17:15, w godzinach 16:30 - 17:15 według strony zarezerwowane wszystkie tory, w rzeczywistości basen zupełnie pusty. 18:00 - 18:45 według strony zarezerwowane wszystkie tory, w rzeczywistości żaden tor nie był objęty rezerwacją, a na basenie pływało może z 10 osób...

pzdr
kot_feliks- Liczba postów : 3
Rezerwacja torów
Przyłączam się do pytania. Czasami chciałabym pójść na basen ale rezygnuje bo widzę,że godzina która mnie interesuje jest zarezerwowana. A nie chcę jechać do CCZ i na miejscu dowiedzieć się że nie wejdę.
Agusia- Gość
Re: Rezerwacja torów
Zauważyłem to samo już jakiś czas temu.
Żeby było weselej ostatnio pani ze szkółki pływania poprosiła mnie, żebym nie pływał na torze który teoretycznie (wg grafiku) był wolny, popłynąłem na zarezerwowane tory i pływałem tam z innymi, ale miałem pewne wyrzuty, bo jeżeli ktoś rezerwuje i płaci za tory to wolałby pewnie pływać z mniejszą ilością osób. Uwagi mi nikt nie zwrócił, że pływam w zarezerwowanej strefie, więc już nie wiem o co chodzi :]
Żeby było weselej ostatnio pani ze szkółki pływania poprosiła mnie, żebym nie pływał na torze który teoretycznie (wg grafiku) był wolny, popłynąłem na zarezerwowane tory i pływałem tam z innymi, ale miałem pewne wyrzuty, bo jeżeli ktoś rezerwuje i płaci za tory to wolałby pewnie pływać z mniejszą ilością osób. Uwagi mi nikt nie zwrócił, że pływam w zarezerwowanej strefie, więc już nie wiem o co chodzi :]
Lenik- Liczba postów : 25
Witam,
raz na jakiś czas zdarza się, że instytucja, która płaci z góry za wynajęcie torów lub pływalni na wyłączność, faktycznie nie korzysta w danym dniu z obiektu. Wówczas, mimo że nikt nie pływa w wodzie, pływalnia pozostaje zarezerwowana. Taka sytuacja miała miejsce w poniedziałek o godzinie 16:30 i 18:00.
Nie powinien mieć Pan wyrzutów sumienia. Jeżeli nauka pływania odbywała się na innym torze niż wynikało to z grafiku rezerwacji, to ten tor, na którym Pan pływał był wolny. Liczba torów zarezerwowanych i wolnych się nie zmieniła.
raz na jakiś czas zdarza się, że instytucja, która płaci z góry za wynajęcie torów lub pływalni na wyłączność, faktycznie nie korzysta w danym dniu z obiektu. Wówczas, mimo że nikt nie pływa w wodzie, pływalnia pozostaje zarezerwowana. Taka sytuacja miała miejsce w poniedziałek o godzinie 16:30 i 18:00.
Nie powinien mieć Pan wyrzutów sumienia. Jeżeli nauka pływania odbywała się na innym torze niż wynikało to z grafiku rezerwacji, to ten tor, na którym Pan pływał był wolny. Liczba torów zarezerwowanych i wolnych się nie zmieniła.
Com-Com Zone- Liczba postów : 80
O 16:30 w pn już kilka razy tak było:)
Niemniej w takim razie pytanie, czy jeśli wiecie wcześniej, że basen będzie jednak wolny, byłaby możliwość aby info o tym wrzucić gdzieś na stronę internetową...?
pozdrawiam
Niemniej w takim razie pytanie, czy jeśli wiecie wcześniej, że basen będzie jednak wolny, byłaby możliwość aby info o tym wrzucić gdzieś na stronę internetową...?

pozdrawiam
Rezerwacja torów
Wydaje mi się, że ciężko będzie z "wrzuceniem" aktualnych informacji na stronę. Podejrzewam, że sytuacja może wyglądać tak: Firma, która wynajmuje dla swoich pracowników tor pewnie podpisała umowę na jakiś okres czasu i bez względu na to czy ktoś z tej firmy korzysta z basenu w czasie dla niej zarezerwowanym, czy też nikogo nie ma, to tor jest zarezerwowany i opłacony przez firmę.
Rozumiem jednak że sytuacja może nie do końca pasować "nie firmowym" ludziom
Mnie też lekko denerwuje fakt, że nie mogę wejść na pływalnie wtedy kiedy mam czas bo akurat jest w całości dana godzina zarezerwowana. Jeśli idę na fitness na powiedzmy 17:30 czy 18:30 i potem chciałabym skorzystać z basenu to nie mam takiej możliwości. Pierwsze dostępne godziny na pływalni są dopiero później a nie opłaca mi się 2 razy przyjeżdżać.
Może w przyszłości coś się poprawi w tej kwestii?
Rozumiem jednak że sytuacja może nie do końca pasować "nie firmowym" ludziom

Może w przyszłości coś się poprawi w tej kwestii?
Agusia- Gość
To chyba jednak nie jest tak do końca, bo przychodzę na 17:15 już od ponad miesiąca i tydzień w tydzień w godzinach 16:30 - 17:15 cały basen jest pusty...Com-Com Zone napisał:Witam,
Szkoda, że nie było informacji na forum o zmianie godzin rezerwacji.
Mam wydrukowany plan i do dzisiaj udawało mi się wchodzić wg starego.
Dopiero dzisiaj o 19:30 Pan uświadomił mi, że jest nowy i że nie wejdę na basen, bo wszystkie tory są zarezerwowane.
Ponoć w wakacje ma być nowy plan, to prawda ?? kiedy zaczynają się wakacje ??
Mam wydrukowany plan i do dzisiaj udawało mi się wchodzić wg starego.
Dopiero dzisiaj o 19:30 Pan uświadomił mi, że jest nowy i że nie wejdę na basen, bo wszystkie tory są zarezerwowane.
Ponoć w wakacje ma być nowy plan, to prawda ?? kiedy zaczynają się wakacje ??
Lenik- Liczba postów : 25
Witam,
ponieważ rezerwacje torów zmieniają się, aktualizowany grafik znajduje się również na stronie www, w zakładce pływalnia.
Pełna rezerwacja wszystkich torów w poniedziałek o godzinie 19:30 funkcjonuje od kwietnia.
W drugiej połowie czerwca powoli szkoły nauki pływania kończą swoje kursy, w związku z czym będą dostępne nowe tory. Wówczas należy spodziewać się w Kasie Głównej i na stronie www aktualnego grafiku.
ponieważ rezerwacje torów zmieniają się, aktualizowany grafik znajduje się również na stronie www, w zakładce pływalnia.
Pełna rezerwacja wszystkich torów w poniedziałek o godzinie 19:30 funkcjonuje od kwietnia.
W drugiej połowie czerwca powoli szkoły nauki pływania kończą swoje kursy, w związku z czym będą dostępne nowe tory. Wówczas należy spodziewać się w Kasie Głównej i na stronie www aktualnego grafiku.
Com-Com Zone- Liczba postów : 80
Strona 1 z 1