DODATKOWE ZAJĘCIA
3 posters
Strona 1 z 1
DODATKOWE ZAJĘCIA
JEŻELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANE ZAJĘCIAMI PRZEDPOŁUDNIOWYMI LUB O INNYCH PORACH,KTÓRE NIE WYSTĘPUJĄ W NASZYM HARMONOGRAMIE ,MOŻEMY JE SPECJALNIE DLA WAS STWORZYĆ .ŻEBY POWSTAŁA NOWA GRUPA WYSTARCZĄ 3 CHĘTNE OSOBY .O RODZAJU ZAJĘĆ RÓWNIEŻ MOŻECIE SAME ZDECYDOWAĆ .SWOJE SUGESTIE ,WRAZ Z NAMIARAMI (IMIĘ I NR.TEL )ZOSTAWIAJCIE W RECEPCJI .MOŻECIE TWORZYĆ TO ,W CZYM NAPRAWDĘ CHCECIE UCZESTNICZYĆ !!!

fitness- Liczba postów : 9
Re: DODATKOWE ZAJĘCIA
Do końca lutego warto odwiedzać Com-Com Zone również w soboty. Startują dwa nowe terminy bardzo popularnych zajęć Aqua-Aerobic (sobota, g.9:30-10:15 i 10:15-11:00) oraz dwie nowe fitness grupy: Fat Burning i Body Shape (sobota, g.9:00-10:00 i 10:00-11:00). Promocyjne ceny wejściówek na Aqua-Aerobic wynoszą 9 pln, a udział w zajęciach fitness jest bezpłatny. Aby skorzystać z naszej propozycji trzeba w Kasie Głównej wykupić bilet (Aqua-Aerobic) lub dokonać rezerwacji na liście obecności (Fitness).
Com-Com Zone- Liczba postów : 80
Zajęcia przedpołudniowe
Chciałam wyrazić swoją opinię o zajęciach przedpołudniowych. Wykupiłam ostatnio karnet na 8 wejść. Zapisałam się na różne zajęcia w Com Com Zone. Ponieważ pracuję na zmiany - wybrałam też zajęcia przed południem. Ostatnio zadzwoniono do mnie godzinę przed zajęciami z wiadomością, że się jednak nie odbędą bo nie zapisała się wystarczająca liczba osób. Wiem, że nie ma sensu w robieniu zajęć, na które przyjdzie 1 osoba. Niemniej jednak fajnie byłoby gdybym miała możliwość wykorzystania tych 8 wejść z karnetu. Może warto zastanowić się nad "wrzceniem w koszty" tych zajęć przedpołudniowych. Dajcie proszę szansę wykorzystać karnet.
Agusia- Gość
Re: DODATKOWE ZAJĘCIA
Pogadaj może z kimś w CCZ czy nie dałoby się przesunąć tego karnetu, lub jakoś rozwiązać taki problem. Z mojego doświadczenia wiem, że zawsze można pogadać nic nie kosztuje, a można zyskać 

Koral- Liczba postów : 9

» zajęcia z zumby
» Formy zajęć
» Kiedy są zajęcia?
» Przepadające zajęcia fitness
» Ruszają nowe zajęcia.
» Formy zajęć
» Kiedy są zajęcia?
» Przepadające zajęcia fitness
» Ruszają nowe zajęcia.
Strona 1 z 1